Novo u galeriji

Upitnik

Koga najviše cijenim?
 

Prodaja fotografija

Mislite li da možete prodati svoje najbolje fotografske redove počnite s našim izborom internetskih servisa koji to nude.

Napomena: klikom na neki od microstock linkova objavljenih ovdje mogu dobiti određenu korist u smislu posrednika. Ukoliko želite podržati fotografski.com i provjeriti navedene stanice budite slobodni koristiti linkove koji su objavljeni ovdje.

Prikazati # 
# Web Linkovi Klikova
1   Link   Dreamstime - Top izbor
Po mnogima jedan od najboljih microstock fotografskih portala. Selekcija je nešto rigoroznija, uzimaju stvarno najbolje. Izbor fotografija i ilustracija bliži se 15.000.000 a najniža cijena je $0,14. Ako želite biti prodavatelj (contributor) preporučujemo ekskluzivu. Kliknite na naslov za besplatnu registraciju.
9126
2   Link   Fotolia
Jedan u nizu microstock portala za upload fotografija. Fotografije se tretiraju kao Royalty free i zarađujete dijelić od svake prodaje.
2738
3   Link   Shutterstock
Microstock servis s desecima tisuća fotografija. Možete li ući u konkurenciju?
2851
4   Link   AbsolutVision
Ovdje se također možete prijaviti kao fotograf i zaraditi ponešto. Ovaj je web također zanimljiv dizajnerima jer nudi odlične uvjete za pregršt fotografija vrhunske kvalitete.
2796
5   Link   iStockphoto
na iStockphoto treba prvo napraviti probni upload da bi se steklo pravo sudjelovanja u prodaji. Jeste li dovoljno dobri?
2742
6   Link   Crestock
Creative Stock Photos. Još jedan u nizu microstock prodavaonica gdje možete oprobati svoju kvalitetu
2398

Pretraži fotografski.com

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 3